Ladda ner Yahoo! Messenger 11.5.0.228 gratis

detaljer

  • Rating:
  • Licenstyp: Freeware
  • version: 11.5.0.228
  • Date Updated: AUG-10-2015
  • Developer: Yahoo.
Ladda ner Yahoo! Messenger 11.5.0.228 gratis screenshot

Yahoo! Messenger är en effektiv klient för instant messaging (att skicka meddelanden i realtid) som gör det möjligt för dig att kommunicera ed alla användare du önskar utan att behöva bry dig om vilken del av världen de befinner sig i.

Det här programmet ger dig inte bara möjlighet att skriva textmeddelanden till de användare du vill, utan du kan också skicka och ta emot filer och fotografier, hålla videokonferenser samt ägna dig åt röstsamtal.

Yahoo! Messenger har många intressanta funktioner, till exempel möjligheten att skicka meddelanden till användare som inte är uppkopplade eller att lämna ett ljudmeddelande i din kontakts mobiltelefon helt utan kostnad. Denna meddelandeklient gör det också möjligt för dig att kontakta användare av andra tjänster och konton, såsom Windows Live Messenger (Hotmail, MSN, etc).

Sist men inte minst, den främsta förbättringen av Yahoo! Messenger är dess renoverade användargränssnitt från vilket det är möjligt att överföra textfiler, bilder och andra typer av filer mycket lätt. Prova det!

Gratis nedladdning